Uitnodigingscode aannemen

Als je van de beheerder van het vastgoed of de eigenaar van het gebouw een uitnodigingscode voor het Nuki-toegangssysteem hebt ontvangen, kun je met je smartphone de deur meteen opendoen nadat je de uitnodigingscode hebt aangenomen en zelf ook uitnodigingen hebt aangemaakt voor vrienden en familie. Dat is in een paar tellen gebeurd.

Open direct op je smartphone de e-mail met de uitnodigingscode en tik op “Accepteer uitnodigingscode”. Je wordt dan stap voor stap door de hele procedure voor het instellen geleid. Een andere mogelijkheid is dat je de Nuki-app op je smartphone downloadt en dan het menu in de linkerbovenhoek opent (drie gele balken). Tik op "Uitnodigingscode invoeren" en voer deze code in het veld dat daar speciaal voor is in.

Bij de volgende stap maak je je persoonlijke Nuki Web account aan om daarmee je Smart Lock te gebruiken en beheren. Daarvoor hebben we enkele gegevens van je nodig:
Naast je naam en adres moet je ook het e-mailadres invoeren dat je wilt gebruiken voor de verbinding tussen de Smart Lock en Nuki Web. Als je al een Nuki Web account hebt, kun je je Smart Lock daaraan toevoegen door met je wachtwoord je e-mailadres te bevestigen.

Van nu af aan kun je je Smart Lock beheren via je Nuki Web account of met je Nuki-app, en profiteer je van alle voordelen die een digitaal toegangssysteem biedt.