Nuki Web partner-account

De Nuki Web partner-account is een Nuki Web account waarmee u alle toegangsrechten voor uw werknemers kunt beheren.

In het menu (links) vindt u heel overzichtelijk alle informatie over de toegangsrechten.

• Gebruikers
    Onder het menupunt "Gebruikers" ziet u een overzicht van alle toegangsrechten. Hier kunt u ook een nieuwe toestemming aanmaken voor uw werknemers en bestaande toegangsrechten bewerken.

Apparaten
    Het deel “Apparaten” toont een lijst met alle apparaten die gekoppeld zijn aan uw account.

Meest recente activiteiten
    In uw Nuki Web partner-account kunt u in het deel "Meest recente activiteiten" zien hoe en hoe vaak werknemers van uw bedrijf de verschillende sloten hebben bediend.
    Voor de beheerder van het complex of de eigenaar van het gebouw daarentegen is vanwege de privacy van alle namen die daarvoor in het activiteitenlog zijn ingevoerd, altijd alleen die van uw bedrijf herkenbaar.
    Alleen u als administrator van de partner-account kunt de bediening van de sloten koppelen aan namen van specifieke werknemers.

• Instellingen
    Onder het menupunt "Instellingen" valt het deel "Account beheren" waar u het e-mailadres, het wachtwoord of de tweefactorauthenticatie voor uw Nuki Web partner-account kunt wijzigen.