Smartphone vergeten / batterij leeg

Als je onderweg bent en je smartphone niet bij je hebt, zijn er nog andere manieren om je deur te ontgrendelen:

• Gebruik gewoon je fysieke sleutel.
  • Vraag een andere persoon die toegangsrechten tot je deur heeft om deze voor je te openen.
  • Je gebruikt de Nuki Fob. We hebben de Fob speciaal ontwikkeld voor mensen die ook wel eens op weg zijn zonder hun smartphone en voor mensen die geen smartphone hebben. De Nuki Fob is een kleine Bluetooth sleutelhanger. Hiermee kun je de deur met een druk op de knop vergrendelen.