Smart Lock-gebruikers toevoegen & beheren

Toegangsrechten voor het Smart Lock toewijzen

Je kunt de Nuki-app gebruiken om toegangsrechten te delen met familie en vrienden. Verzend eenvoudigweg uitnodigingscodes, bijvoorbeeld via SMS of e-mail.

Tik op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open de instellingen van het slot om een uitnodigingscode te creëren. Selecteer vervolgens "Gebruikers beheren" en dan "Persoon uitnodigen". Zodra je een uitnodiging maakt, wordt er ook een uitnodigingscode gegenereerd die je dan kunt delen met de persoon naar keuze.

Uitnodigingscodes kunnen slechts één keer binnen 48 uur worden gebruikt. Daarna vervalt hun geldigheid.

Gebruikers beheren

Om gebruikers te beheren, tik je op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open je de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens "Gebruikers beheren". Daarna zie je welke gebruikers al rechten hebben en kun je deze beheren. Je kunt ook nieuwe mensen uitnodigen om van je Smart Lock gebruik te maken.

Om snel nieuwe mensen uit te nodigen om van je Nuki gebruik te maken, kun je ook direct op "Persoon uitnodigen" in het menu (linksboven) klikken.