Vergrendelen met de Nuki-app

Vergrendelen met veegbewegingen of de vergrendelknop in de Nuki-app

Om je deur te openen via de Nuki app, heb je twee opties:

Tik op je Smart Lock in de Nuki-app en kies een knop met de gewenste vergrendelfunctie "Deur openen".

Met veegbewegingen naar links of rechts kun je je deur snel openen. De standaardinstelling voor veegbewegingen is "Deur openen". Je kunt de instellingen voor veegbewegingen wijzigen door in de Nuki-app op je Smart Lock te tikken en de instellingen van het slot te openen. Kies vervolgens helemaal onderaan voor "Swipe acties" > "Veeg naar links" of "Veeg naar rechts" om de functie zelf in te stellen.