Uw Nuki Box beheersaccount toevoegen en beheren

De Nuki Box beheersaccount is gekoppeld aan u als eigenaar of administrator van de Nuki Box. Daarmee kunt u al uw Nuki Boxen en de gebruikers daarvan zelf beheren. Via uw Nuki Box beheersaccount kunt u zoveel boxen beheren als u wilt.

Ga om een Nuki Box beheersaccount aan te maken naar het volgende adres: nuki.io/box-setup

Wanneer u al een account hebt hoeft u om een nieuwe Nuki Box aan uw account toe te voegen alleen te klikken op Box instellen.

Opgelet: Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om een bestaande Nuki Web account te gebruiken wanneer u een nieuwe Nuki Box installeert. Maak voor uw Nuki Box beheersaccount een nieuwe account aan met een uniek e-mailadres. Uw andere Nuki-apparaten (Smart Lock, Smart Door en Opener) zullen achteraf allemaal eveneens aan uw Nuki Web beheersaccount worden toegevoegd.