Geluiden voor Opener

Je kunt de verschillende acties laten bevestigen met een geluidssignaal!

Er zijn drie verschillende melodieën waar je uit kunt kiezen en die allemaal via de speakers van de Nuki Opener kunnen worden afgespeeld bij de volgende acties:

• Bellen
  • Openen via de App
  • Ring To Open
  • Continumodus

Daarnaast kun je ter bevestiging een geluid nemen dat door de Opener wordt afgespeeld zodra de knop wordt ingedrukt.

De melodieën, de acties en het geluidsniveau zijn in de Nuki-app apart in te stellen. Tik op “Instellingen” > “Beheren Opener” > “Opener Geluiden” om de geluidsinstellingen op jouw wensen af te stemmen.