De deur openen met de Nuki-app

De deur openen met de Nuki-app door knoppen in te drukken of te swipen

Met de Nuki-app kun je de zoemer van je intercom via de Nuki-app bedienen door knoppen in te drukken of te swipen.

Tik in je Nuki-app op de Opener en kies een knop met de gewenste functie. Je hebt de keus uit:

- Open
- Ring To Open

Door naar links of naar rechts te swipen kun je je deur snel openen. De standaard instelling voor swipen is “Open”. Om de instellingen voor swipen aan te passen tik je in de Nuki-app op de Opener en open je de instellingen voor de Opener. Kies dan “Acties”, “Swipe naar rechts” of “Swipe naar links” om de functie aan je persoonlijke voorkeur aan te passen.

Opgelet: De Opener communiceert via Bluetooth (BLE). Omdat Bluetooth-verbindingen tussen je appartement en de voordeur van het gebouw meestal niet stabiel genoeg zijn, en soms niet eens bestaan, raden wij aan om de Opener te gebruiken in combinatie met de Nuki Bridge, want die heeft in elk geval via wifi verbinding.