Ring To Open

Op de bel drukken om de deur te openen

Met de functie Ring to Open druk je gewoon op de bel om de deur van de hoofdingang van je appartementsgebouw te openen.
Activeer de functie “Ring to Open” direct op de Nuki Opener door op de knop op de Opener te drukken.

Bij de instellingen voor deze voorziening kun je bepalen hoe lang de functie “Ring to Open” geactiveerd mag blijven. De instellingen kun je wijzigen door te tikken op de Opener in de Nuki-app. Kies dan “Functies en configuratie” > “Ring to Open” om de functie af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeur.