Auto Unlock – Nuki opent je deur automatisch

Met Auto Unlock (Ring To Open) kun je gewoon op de bel drukken om de deur te openen zodra je dicht bij de Opener bent.

Nuki gebruikt de locatie van je smartphone om te herkennen wanneer je het huis verlaat. Zodra je weer in de buurt van je voordeur komt, bereidt de Nuki-app zich voor om "Ring to Open" te activeren. Ben je bij je deur aangekomen? U kunt gewoon op de bel drukken om de deur te openen zodra je dicht bij de Opener bent.

Je kunt Auto Unlock in de Nuki-app activeren door op je Opener te tikken en de instellingen van het Opener te openen. Hierna activeer je de "Auto Unlock"-functie.

Smart Actions (en vooral Auto Unlock) beter laten werken

• Met ingeschakelde wifi werken Smart Actions beter omdat de locatie van je smartphone gemakkelijker te bepalen is.
  • Vanwege de energiebesparende instellingen van je telefoon moet je misschien een paar seconden buiten voor je deur wachten totdat de deur automatisch ontgrendeld wordt. Dit kan je verhelpen door je smartphone uit de standby-modus te halen. Druk op de home- of de aan/uit-knop van je smartphone als je bijna bij de deur bent – zo werkt Nuki Auto Unlock nog sneller.
  • Op Android-apparaten helpt het om de batterijbesparingsinstellingen voor de Nuki-app te deactiveren, zo kan de Nuki-app zonder vertraging de locatiegegevens die nodig zijn voor Smart Actions bij het besturingssysteem opvragen.
  • De Auto Unlock-expertinstellingen kan je gebruiken om de Nuki-instellingen voor automatische vergrendeling aan je eigen wensen aan te passen.
  • Het Auto Unlock-informatiescherm bevat een kaart waarop je de huidige Auto Unlock-status kunt volgen.

Lees hier meer algemene informatie over Smart Actions:
Smart Action Center