Soorten gebruiker

Als administrator wil je misschien de mogelijkheid hebben voor je apparaten verschillende soorten toegangsrechten te beheren. Toegangsrechten zijn er voor de volgende soorten gebruiker:

• Nuki-app gebruiker
    De Nuki-app gebruiker krijgt een activeringscode om het Nuki apparaat toe te voegen aan de Nuki-app op zijn of haar smartphone. De gebruiker wordt toegevoegd via de Nuki-app.

• Nuki Web gebruiker
    De gebruiker krijgt een e-mail met de activeringscode om het Nuki apparaat toe te voegen aan de Nuki-app op zijn of haar smartphone. De gebruiker wordt toegevoegd via het Nuki Web.

• Keypad toegangscode
    Een Nuki Keypad kan via de Nuki-app worden gekoppeld aan een enkel Nuki apparaat. Vervolgens kunnen toegangscodes eenvoudig via het Nuki Web worden aangemaakt.
    Keypad toegangscodes kunnen niet worden toegepast op een gebruiker die is aangemaakt via het Nuki Web (dus geen mensen die per e-mail zijn uitgenodigd).
    Het is wel mogelijk om de code desgewenst een andere naam te geven, waardoor de gebruiker of de groep van gebruikers gemakkelijk in het activiteitenlog te herkennen is.

• Nuki Fob
    De Nuki Fob is een met bluetooth werkende afstandsbediening voor je apparaat. Het is alleen mogelijk de Nuki Fob te beheren wanneer je de Nuki-a App gebruikt binnen het bluetooth-bereik van de Fob.
    Na het koppelen van de Fob naar het Nuki apparaat kan het toegangsrecht voor de Fob echter wel via de Nuki Web account worden beheerd.
    Opgelet: De toegangsrechten voor Nuki Fob staan in de lijst direct naast de verschillende gebruikers van de app en zijn gemakkelijk terug te vinden, enkel aan de hand van de ingestelde naam.