Een nieuwe toegangscode voor Keypad aanmaken

Als je een Keypad aan een van je apparaten hebt gekoppeld, zal er in het gebruikersgedeelte van je apparaat een extra rubriek “Toegangscodes” verschijnen.
Houd er rekening mee dat een Keypad slechts aan één enkel apparaat kan worden gekoppeld.

Een nieuwe toegangscode voor Keypad kun je aanmaken via de volgende stappen:

1. Ga naar de kolom links bovenaan de lijst met gebruikers en tik op “Toegangscodes”. Wat je nu te zien krijgt is een lijst met de toegangscodes van al je apparaten.

2. Bij de volgende stap ga je naar “Maak een nieuwe toegangscode aan +” links onderin de kolom.
    Er verschijnt nu een venster waar je de naam van de gebruiker of groep gebruikers kunt kiezen die gebruik zal maken van de nieuwe zescijferige code. De automatisch aangemaakte code kun je desgewenst zelf nog bewerken.

3. Selecteer nu de apparaten waarop deze toegangscodes moeten worden aangemaakt.

4. Net als bij de toestemming voor een Nuki-app kan je het toegangsrecht voor de aangemaakte toegangscode instellen met een bepaalde tijdslimiet.

5. Nadat je hebt gedrukt op “Versturen” wordt de toegangscode aangemaakt.

Opgelet: Hou er rekening mee dat Keypad toegangscodes die via de Nuki Web account zijn aangemaakt, niet automatisch per e-mail naar gebruikers worden verstuurd..
Keypad toegangscodes kunnen ook niet worden toegepast op een gebruiker die is aangemaakt via het Nuki Web (dus geen mensen die per e-mail zijn uitgenodigd). Het is wel mogelijk om de code desgewenst een andere naam te geven, waardoor de gebruiker of de groep van gebruikers gemakkelijk in het activiteitenlog te herkennen is.