Deactiveren van je Nuki Web account

Wanneer je je Nuki Web account wilt wissen of een apparaat uit het Nuki Web wilt verwijderen, moet je het apparaat altijd eerst verwijderen uit je account.
Selecteer hiervoor je apparaat in je Nuki Web account en druk dan op “Instellingen”. Hier kun je dan je Nuki apparaat uit het Nuki Web verwijderen.

Wij raden je aan je account pas te wissen als daar verder helemaal geen apparaten meer aan gekoppeld zijn.
Ga hiervoor dan naar het menupunt “Account beheren”. Hier vind je een knop waarmee je je account kunt wissen.