Problemen met synchroniseren vanwege een verkeerde pincode

Bescherm je Smart Lock tegen toegang door onbevoegden

Problemen met synchroniseren kunnen zich voordoen als PIN codes niet met elkaar overeenkomen. Wanneer er een pincode is ingesteld - wat we sterk adviseren - moet die pincode zowel in de Nuki-app als op het platform van Nuki Web worden ingevoerd.

Ons advies is dat je de pincode beter kunt wijzigen op het platform van Nuki Web dan via de Nuki-app. De Nuki-app zal je na een wijziging automatisch vragen de nieuwe pincode in te voeren als je probeert toegang te krijgen tot de onderdelen “Functies en configuratie”, “Vergrendelingslog” of “Toegangsrechten”. Nuki Web daarentegen zal als de nieuwe pincode niet handmatig wordt ingevoerd stoppen met het synchroniseren van gegevens.
Wanneer je na een wijziging de pincode moet invoeren, krijg je in het overzicht van je apparaat in je Nuki Web account de bijbehorende waarschuwing te zien.

Wanneer je je pincode wilt wijzigen, selecteer je apparaat dan en klik in de rechterbovenhoek van je Nuki Web account op "Apparaatbeheer". Hier kun je de parameters van het apparaat beheren en je pincode wijzigen.