Stabiliteit verbeteren

De meest belangrijke stappen voor het verbeteren van de stabiliteit van Nuki Web

Hoe stabiel is de verbinding met jouw apparaat?

Het zijn vaak algemene verbindingsproblemen die verhinderen dat je je Nuki-apparaat via Nuki Web kunt bedienen. Om gebruik te kunnen maken van alle functies van Nuki Web moet je Nuki-apparaat online zijn.

Dus wanneer je problemen ervaart, is het verstandig om even te kijken naar de verbindingsstatus van je apparaten.

Hier kun je tips vinden over hoe je bediening op afstand verbetert wanneer je gebruikmaakt van Nuki Bridge.

Hier kun je tips vinden over hoe je bediening op afstand verbetert wanneer je gebruikmaakt van Smart Lock 3.0 Pro.

Is jouw Nuki-apparaat beschikbaar via de Nuki-app?

De beste manier om dit te controleren is door het uitschakelen van Bluetooth op je smartphone. Selecteer dan “Vergrendelen” in de Nuki-app. Volg de tips om bediening op afstand te verbeteren wanneer deze test mislukt.

Wanneer deze test onmiddellijk lukt, log je in op je Nuki Web-account. Je zou nu je apparaten weer via Nuki Web moeten kunnen bedienen.

Heb je een melding gekregen in je Web-account?

Door op je toestel te klikken krijg je de pagina met de bijzonderheden van het geselecteerde apparaat. Hier vind je:

• de naam van het apparaat
  • de status van de vergrendeling van de deur (wel/niet op slot)
  • de status van de deursensor (open/dicht)
  • datum en tijdstip van de laatste keer bijwerken (synchroniseren)
  • waarschuwingen waarschuwingen als een storing is geweest

De datum en tijd van de laatste update kunnen je informatie verstrekken over mogelijke verbindingsproblemen.

De waarschuwingen vertellen je wanneer actie vereist is. Een veel voorkomende oorzaak van fouten is dat de PIN-code niet werd ingevoerd in Nuki Web. Meer hierover vind je hier.