Geen pushmeldingen of ze zijn vertraagd

Nuki kan je meldingen sturen voor specifieke activiteiten van Nuki apparaten, of belangrijke waarschuwingen, bijv. als het tijd is om batterijen te vervangen.

Als je meldingen hebt geactiveerd maar ze niet ontvangt of alleen met grote vertraging, volg dan eerst de stappen van de probleemoplosser zoals hier beschreven voor bekende problemen met Nuki Web.
Als pushmeldingen nog steeds niet werken, reset de functie dan en activeer deze daarna opnieuw:

1. In je Nuki-app kun je alle meldingen uitschakelen via "Instellingen" > "Functies en configuratie" > "Meldingen beheren". Sluit dit menu om de configuraties op te slaan.
    Open het menu dan opnieuw om de gewenste meldingen weer te activeren.

2. Wat ook kan helpen is dat je je apparaat even uit je Nuki Web account haalt en het en dan weer aan koppelt.
    Selecteer hiervoor je apparaat in je Nuki Web account en klik dan op het menu in de rechterbovenhoek (drie puntjes). Daar klik je dan op "Wissen".
    Open daarna je Nuki-app en ga naar “Instellingen" > “"Functies en configuratie" > "Nuki Web activeren" om je apparaat weer aan je Nuki Web Account te koppelen.
    Bij de volgende stap kun je onder het menupunt "Meldingen beheren" de meldingen die je in je app wilt ontvangen weer activeren..