Je Nuki Web account beheren

Het Nuki Web account wordt naar je gelinkt via een e-mailaccount en stelt je in staat al je Nuki apparaten en de gebruikers daarvan zelf te beheren. Via je Nuki Web account kun je zoveel apparaten beheren als je wilt.

• Apparaten
    Het hoofdstuk “apparaten” bevat een lijst met alle apparaten die aan je account gekoppeld zijn.
    Op de Nuki Web landingspagina heb je een overzicht van al je Nuki apparaten die zijn aangesloten. Je kunt kiezen tussen een weergave met tegels of als lijst. Ook kun je hier bepalen of de apparaten op naam moeten worden gesorteerd of op de datum waarop ze aan het Nuki Web werden toegevoegd.

• Gebruiker
    Hier vind u een overzicht van alle keren dat toegangsrecht is gegeven. Wanneer een gebruiker van de lijst is geselecteerd, worden de volgende bijzonderheden met betrekking tot het toegangsrecht weergegeven:

- Naam, e-mailadres (indien toegevoegd via Nuki Web) mogelijkheden om dit te bewerken
    - Activiteiten van de gebruiker(s)
    - Een overzicht van de apparaten waar een gebruiker toegang toe heeft, en de mogelijkheid deze toegangsrechten te bewerken.

• Vergrendelingslog
    Het vergrendelingslog toont alle keren dat het slot is bediend.
    Standaard worden alle activiteitenlogs van de diverse apparaten in chronologisch volgorde weergegeven.

In het bovenste veld staan verschillende filters waarmee je de activiteitenlogs die je moet controleren kunt organiseren. Je kunt de activiteitenlogs filteren op:

- Apparaat
    - Gebruiker
    - Toegangscode
    - Actie
    - Periode

• Integrations
    In dit deel laten we zien hoe u uw Nuki apparaat kunt verbinden met de kortlopende verhuur en IFTTT of uw Nuki apparaat bedienen via API.

• Instellingen
    Het menupunt "Instellingen" bevat de mogelijkheid zowel de account zelf als de rechten daarop te beheren.

Bij "Account beheren" kunt u het e-mailadres, het wachtwoord, of de tweefactorauthenticatie voor uw account wijzigen.

Als eigenaar of administrator van de account hebt u de mogelijkheid toestemming op verschillende niveaus aan te maken en te beheren.
    Wanneer u iemand anders toestemming wilt geven om uw apparat te beheren, maakt u dan een subaccount aan. Deze optie kunt u vinden in het gedeelte "Rechten beheren" in uw beheersaccount. Daar kunt u ook bestaande subaccounts beheren.

“Sub-accounts” vallen onder uw hoofdaccount en kunnen voor wat betreft het toegangsrecht worden ingeperkt. Het is op dit moment echter niet mogelijk om een subaccount alleen toegang tot een aantal specifieke apparaten te geven. Een subaccount zal in elk geval alle apparaten zien die aan de account verbonden zijn.