Je Nuki apparaat beheren via Nuki Web

Met Nuki Web kun je je Nuki apparaat gemakkelijk, snel en overzichtelijk beheren en bedienen via elk toestel dat verbinding heeft met een van de meer gangbare webbrowsers (bijv. de actuele versies van Google Chrome, Firefox of Edge). Je kunt Nuki Web bovendien nog gebruiken om je Nuki apparaat heel gemakkelijk te integreren in de omgeving van je Smart Home.

Klik op je toestel om naar de instellingen van je Nuki apparaat te gaan. Nuki Web laat je duidelijk alle menupunten zien waar je langs moet om je apparaat gemakkelijk te kunnen beheren:

• Overzicht
    Door op je toestel te klikken krijg je de pagina met de bijzonderheden van het geselecteerde apparaat. Hier vind je:

- de naam van het apparaat
    - de status van de vergrendeling van de deur (wel/niet op slot)
    - de status van de deursensor (open/dicht)
    - datum en tijdstip van de laatste keer bijwerken (synchroniseren)
    - waarschuwingen als een storing is geweest

Vlak onder dit overzicht bevinden zich de actieknoppen voor het bedienen van het slot.

• Vergrendelingslog
  • Locatie
  • Gebruiker
    In het hoofdstuk "Gebruiker" worden toegangsrechten voor je toestel weergegeven. Hier heb je de mogelijkheid om verschillende acties toe te passen voor een of meer gebruikers tegelijk.

Klik hiervoor op de gewenste gebruiker(s) en selecteer een van de volgende acties uit het vervolgkeuzemenu ""Kies een actie"":

- Bewerken
    - Activeren
    - Deactiveren
    - Wissen

Vergeet niet op de toets “Toepassen” te tikken om de geselecteerde actie te bevestigen.

In dit hoofdstuk kun je een nieuw toegangsrecht voor dit apparaat aanmaken. Je kunt niet alleen een nieuw toegangsrecht aanmaken, maar ook een hele groep gebruikers tegelijk toegang tot je apparaat geven!

Om een nieuw toegangsrecht aan te maken voor een bestaande gebruiker, hoef je alleen op "Toevoegen" te klikken en dan uit de reeds aangemaakte gebruikers de gewenste gebruiker te selecteren, om die dan toegangsrecht tot het apparaat te verlenen.

Wanneer je de gebruiker die je een toegangsrecht wilt verlenen nog niet had aangemaakt, maak je zo'n toegangsrecht voor een nieuwe gebruiker als volgt aan:

1. CKlik op "Nieuwe gebruiker aanmaken
    2. Voer de naam en het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in
    3. Stel een limiet aan het toegangsrecht zoals je dat zelf wilt hebben (een beperking in tijd of afstand)
    4. Kies de taal voor de e-mail met de uitnodiging

Als je een toegangsrecht aanmaakt op Nuki Web, zal de uitnodiging per e-mail worden verzonden naar het adres dat je voor deze gebruiker hebt ingevoerd.

• Instellingen
    In de rechterbovenhoek van je Nuki Web account vind je de optie om de weergave van de naam van je Nuki apparaat bij "Instellingen" te veranderen.
    De naam van de weergave wordt alleen getoond in je Nuki Web account en is niet van invloed op de naam van je apparaat voor bestaande toegangsrechten.
    Je kunt bovendien het apparaat toevoegen aan je favorieten of het apparaat juist van je Nuki Web account verwijderen.

• Apparaatbeheer
    Wanneer je je pincode, de locatie of de configuratie van je apparaat wilt wijzigen, klik dan in de rechterbovenhoek van je Nuki Web account op "Apparaatbeheer". Hier kun je de parameters van het apparaat beheren en functies als Auto Lock of Lock’n’Go activeren.