Met bestaande gebruiker samenvoegen

Het verschil tussen gebruikers van de Nuki-app en het Nuki Web

Gebruikers worden ingedeeld naar verschillende categorieën:

• "Toegevoegd via het Nuki Web” (Nuki Web gebruiker)
    Gebruikers die via het Nuki Web zijn toegevoegd, worden aan een e-mailadres gekoppeld. Vandaar dat een gebruiker toegangsrechten kan hebben voor verschillende apparaten.
  • “Toegevoegd via de Nuki-app” (de Nuki-app gebruiker)
    Gebruikers die via de Nuki-app en vanaf een bepaald toestel zijn toegevoegd, kunnen verder geen toegangsrechten meer worden toegekend.
  • “Toegevoegd via Nuki Partner”
    Deze categorie van gebruikers bestaat alleen als je een Nuki Box beheersaccount hebt en aangesloten bedrijven toestemming hebben de voordeur te openen.

Gebruikers van de Nuki-app en het Nuki Web samenvoegen

Toch is het ook mogelijk om toegang die via de app is verleend te combineren met een gebruiker die is toegevoegd via het Nuki Web.
Selecteer daarvoor de Nuki-app gebruiker en ga dan naar “Bewerken”. Ga nu naar het vervolgkeuzemenu “Met bestaande gebruiker samenvoegen” en selecteer de Nuki Web gebruiker.

De gebruiker die is aangemaakt via de Nuki-app wordt nu gecombineerd met de gebruiker die is toegevoegd via het Nuki Web. Dit betekent dat het toegangsrecht voor het apparaat nu wordt toegewezen aan het e-mailadres van de gebruiker.
De gebruiker is niet langer zichtbaar in het gedeelte “Toegevoegd via de Nuk- app”, omdat deze nu de naam heeft van de Web-gebruiker, maar de toegang tot het Nuki apparaat blijft gelijk.

Opgelet: Keypad toegangscodes kunnen niet worden toegepast op een gebruiker die is aangemaakt via het Nuki Web (dus geen mensen die per e-mail zijn uitgenodigd).