Toevoegen en beheren van subaccounts

Als eigenaar of administrator van de Nuki apparaat hebt u de mogelijkheid toestemming op verschillende niveaus aan te maken en te beheren.

Wanneer u iemand anders toestemming wilt geven om uw Nuki apparaat te beheren, maakt u dan een subaccount aan.

Subaccounts” vallen onder uw hoofdaccount en kunnen voor wat betreft het toegangsrecht worden ingeperkt.

Daardoor kunt u van geval tot geval bepalen of iemand al dan niet mag zien wat er ingevoerd is in het activiteitenlog en kunt u apparaat aanmaken. Het is echter niet mogelijk om een subaccount exclusief toegang tot een aantal specifieke apparaten te geven. Een subaccount kan alle apparaten zien die aan de account verbonden zijn.

Om een nieuwe subaccount aan te maken selecteert u "Instellingen" > "Rechten Beheren" > "Toevoegen subaccount".