Update van firmware

De Nuki-app zal het je laten weten zodra er nieuwe firmware voor beschikbaar is!

Open hiervoor de Nuki-app op je smartphone en kies je het Smart Lock verbonden met de Door Sensor. Open nu de “Functies en configuratie” en selecteer “Door Sensor beheren”.

Tik op "Firmware-update" om te checken of er een nieuwe versie is. Om de firmware-update uit te voeren, volg je gewoon de aanwijzingen in de Nuki-app.

Opgelet: Voor een update van de firmware moet je zorgen dat je binnen het Bluetooth-bereik van je Nuki Door Sensor bent.