Activeer de ingebouwde wifi

Verbind uw Smart Lock met uw Wi-Fi in een paar stappen, zonder de Nuki Bridge

De Smart Lock 3.0 Pro heeft een geïntegreerde wifi module waarmee je je Smart Lock met enkele simpele stappen aan je wifi kunt koppelen, zonder dat je daar extra toebehoren voor nodig hebt.

Om met je Smart Lock 3.0 online te kunnen gaan en deze op afstand bedienbaar te maken voor alle gebruikers met toegangsrechten, moet je de geïntegreerde wifi module activeren.
Daarvoor moet je je Smart Lock 3.0 Pro in de Nuki-app selecteren en tikken op "Instellingen" > "Functies en configuratie" > “Ingebouwde wifi”.

Als je tikt op "Wifi configureren" zal de Nuki-app automatisch op zoek gaan naar wifi-netwerken en ze tonen in de Nuki-app. Selecteer nu je wifi-netwerk, voer het wifi-wachtwoord in en sla de gegevens op.

Van nu af is je Smart Lock online beschikbaar, zodat je het op elk gewenst moment op afstand kunt beheren en bedienen.

Opgelet: Bediening op afstand is voor alle andere versies van de Nuki Smart Lock alleen mogelijk met de Nuki Bridge.