Nuki-app voor de Huawei Watch

Met de nieuwe Nuki-app voor de Huawei Watch kun je je deur openen vanuit je pols!

Vereisten en instellen

Wanneer je de Nuki-app op je Huawei Watch wilt gebruiken, moet je horloge altijd verbonden zijn met je smartphone.

Er moet aan de volgende vereisten voldaan zijn om de Nuki-app op je Huawei smartwatch te kunnen installeren:

• Bluetooth 4.4 of hoger
  • Besturingssysteem van de smartphone: Android 5.0 of hoger
  • Nuki App versie: 2.8.0 of hoger

De Nuki-app voor de Huawei Watch is beschikbaar voor Android en Huawei gebruikers in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands en Frans.

Om je Nuki-apparaat te kunnen bedienen vanaf een Huawei horloge moet je deze stappen volgen:

1. Zorg ervoor dat uw Huawei Watch is gekoppeld met uw smartphone en dat uw horloge beschikbaar is op uw smartphone.
  2. Open de Huawei AppGallery en installeer de Nuki-app op je Huawei horloge.
  3. Open de Nuki-app op je smartphone en tik op het menu links bovenaan. Selecteer nu "Maak de verbinding met het Huawei horloge". Er wordt nu verbinding met je horloge gemaakt.
  4. Daarna worden al je Nuki-apparaten getoond.
    Opgelet: Je kunt vanaf je horloge drie van je Nuki apparaten bedienen.
  5. Wanneer je meerdere Nuki-apparaten gebruikt, worden die getoond in de volgorde waarin ze in de Nuki-app op je smartphone staan. Door naar links of naar rechts te vegen kun je van het ene naar het andere apparaat gaan. Wanneer je een specifiek apparaat op de eerste positie wilt zetten, moet je dat in de Nuki-app van je smartphone instellen als jouw favoriet.

Meteen nadat je je Nuki-apparaat hebt geselecteerd, kun je dat al vanaf je horloge bedienen.

Op je horloge kun je gebruikmaken van de twee functies die ook in de Nuki-app beschikbaar zijn, waarvoor je op je smartphone maar één keer op het Nuki-apparaat van je keus hoeft te tikken.

Communicatie tussen de Huawei Watch en Nuki

Nuki Product

Via Bluetooth

Via Smartphone

Nuki Smart Lock 2.0

Nuki Smart Lock 1.0

Nuki Opener

Nuki Box

Smart Door

Direct toegang via Bluetooth

Doordat er via Bluetooth directe communicatie is tussen je Huawei Watch en de Nuki Smart Lock, kun je je deur direct vanaf je horloge bedienen, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt.

Opgelet: Directe toegang via Bluetooth is beschikbaar voor de Nuki Opener, Smart Lock en Smart Door!

Communicatie via je smartphone

Je kunt je Nuki apparaat op afstand bedienen via je Huawei Watch. Hiervoor heb je de Nuki Bridge en je smartphone nodig.
Er moet een stabiele Bluetooth verbinding zijn tussen de smartphone en je Huawei Watch, en het Nuki apparaat moet via de Bridge beschikbaar zijn.

Opgelet: Het is op dit moment nog niet mogelijk je Nuki apparaat op afstand te bedienen als je smartphone niet binnen het Bluetooth-bereik van het horloge is.

Probleemoplossing

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je je Nuki-apparaat vanaf een Huawei Watch wilt bedienen. Om vergissingen te voorkomen, moet je altijd controleren of:

• de Huawei Watch en uw smartphone zijn gekoppeld en uw horloge beschikbaar is op uw smartphone.
  • je de Nuki app (Nuki Android App versie ≥ 2.8.0) al op je smartphone hebt geïnstalleerd. De app voor de Huawei Watch is een companion-app, dus je moet de Nuki-app wel op je smartphone geïnstalleerd hebben als je daar gebruik van wilt kunnen maken.
  • je de Nuki-app al op je horloge hebt geïnstalleerd via de Huawei AppGallery.
  • Bluetooth geactiveerd is.
  • het Huawei horloge en de smartphone binnen bereik van Bluetooth zijn.
  • de smartphone binnen het Bluetooth-bereik van de Smart Lock is wanneer je een commando selecteert.

Opgelet: Wanneer er problemen zijn met de verbinding of er verschijnen bij het weergeven van de status fouten, moet je je smartphone en je Huawei Watch altijd opnieuw opstarten!