Hoe je Nuki Bridge succesvol instellen

Tips voor hoe je problemen voorkomt bij het instellen van de Nuki Bridge

De Nuki Bridge brengt je apparaat online en zorgt dat het van ver beschikbaar voor alle gebruikers met toegangsrechten.

Volg stap voor stap de gids voor het instellen van de Nuki Bridge.

De volgende stappen zullen je helpen om je Nuki apparaat online te brengen:

• Let op de vereisten voor de installatie
    De Nuki Bridge kan worden verbonden met elk wifi-signaal van 2.4 GHz (standaardversie) binnen het ontvangstbereik. Lees meer over de vereisten voor het installeren van de Nuki Bridge.
  • Verbeteren van de verbinding tussen het Nuki apparaat en de Bridge
    De verbinding tussen de Bridge en het Nuki apparaat hangt mede af van de afstand tussen de apparaten.
    Doe de stekker van de Nuki Bridge in een stopcontact dat zich niet verder dan vijf meter van het gekoppelde apparaat bevindt. Obstakels als muren of deuren tussen de apparaten veroorzaken een minder goede verbinding.
  • Activeer Bluetooth
    De Nuki-app maakt via Bluetooth verbinding met je Nuki Bridge. Om je Bridge te kunnen beheren, moet je zorgen dat je binnen het Bluetooth-bereik van je Nuki Bridge bent.
  • Reboot the Nuki Bridge
    Herstart de Nuki Bridge Het herstarten van de Nuki Bridge helpt als je een weggevallen verbinding wilt herstellen. Meer lezen
  • De pairing-knop voor het koppelen van apparaten
    Aan elkaar koppelen van de Bridge en het Nuki apparaat hoeft niet per se via de Nuki-app. In plaats daarvan kun je ook de pairing-knop gebruiken. Hier zie je hoe je de apparaten handmatig kunt koppelen.
Bridge-White-Pic2
Web1920-2