Het Nuki Door Sensor resetten

Met de Nuki-app kunt je je Nuki Door Sensor terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Om je deursensor terug te zetten naar de fabrieksinstellingen open je het menu (links bovenaan) van de Nuki-app en tik je op "Hulp". Tik op "Reset apparaat" en selecteer "Reset de Nuki Door Sensor". Volg dan de aanwijzingen in de Nuki-app.

Door terug te zetten naar de fabrieksinstellingen worden alle gegevens onherroepelijk gewist. Na het resetten kun je opnieuw een set-up voor je deursensor uitvoeren.