Tijdsplanning

Via de functie “Tijdsplanning” kun je de momenten van de dag instellen dat je Nuki apparaat automatisch de deur voor je moet ontgrendelen of vergrendelen.

Je kunt zelf het tijdstip en de dag van de week bepalen waarop je wil dat een bepaalde actie wordt uitgevoerd.
De acties waar je uit kunt kiezen zijn:

- Ontgrendelen
- Vergrendelen
- Deur openen

Om timers in te stellen tik je in de Nuki-app op het gewenste Nuki apparaat en selecteer “Instellingen” > "Functies en configuratie" > "Tijdsplanning". Je kunt voor je Nuki apparaat tien timers instellen en die geheel afstemmen op jouw wensen.