Directe meldingen op het Smart Lock

LED-signalen voor volledig overzicht

De status van je deur wordt niet alleen weergegeven in de Nuki-app, maar ook direct op de Smart Lock, door de signalering met een LED op de draaiende ring.

Bij de Smart Lock 3.0 (Pro) en hoger licht niet alleen de ring zelf op, maar is er in het bovenste gedeelte daarvan nog een rood LED-lampje dat ook gaat branden.
Deze LED is er om het aan te geven als zich een fout of een storing voordoet en om waarschuwingen direct op de Smart Lock te laten zien. Gaat het rode LED-lampje branden, open dan de Nuki-app om meer informatie te krijgen over de fout of waarschuwing en te zien welke stappen je moet nemen voor het oplossen daarvan.

LED-signalen op het Smart Lock 3.0 (Pro) en hoger

Status LED-signalen
Smart Lock vergrendeld, inactief Het cirkeltje van lampjes is uit.
Smart Lock ontgrendeld Het bovenste deel van het cirkeltje van lampjes knippert 1x per anderhalve seconde.
Pairing-modus
Het Smart Lock kan met andere Bluetooth-apparaten verbonden worden.
Het cirkeltje van lampjes is ononderbroken aan.
Onderhoudsmodus
Het Smart Lock kan worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen of de software kan worden geactualiseerd.

Het bovenste deel van het cirkeltje van lampjes is ononderbroken aan.
Nuki Door Sensor
Deur open

Het bovenste segment van de LED-ring gloeit permanent.
Nuki Door Sensor
Door closed

Het onderste segment van de LED-ring gloeit permanent.
Fout LED-signalen
- De batterijen zijn bijna leeg
Plaats alsjeblieft nieuwe batterijen.
- De batterijen van het Nuki accessoire (Keypad of Door Sensor) zijn bijna leeg
Plaats alsjeblieft nieuwe batterijen.
- Geen wifi-verbinding
- Nuki Door Sensor verwijderd
Het rode segment van de LED-ring flitst om de 15 seconden 1 keer aan (in totaal 4 keer).
De signalering van de fout of storing volgt direct na het bedienen van het slot.
Niet gekalibreerd
Het Smart Lock is niet gekalibreerd. De status is verstoord vanwege externe invloeden. Gebruik de Nuki-app om het te kalibreren.
Het rode segment van de LED-ring flitst om de 15 seconden 4 keer aan.

LED-signalen op het Smart Lock (Versie 1) en 2.0

Status LED-signalen
Smart Lock vergrendeld, inactief Het cirkeltje van lampjes is uit.
Smart Lock ontgrendeld Het bovenste deel van het cirkeltje van lampjes knippert 1x per anderhalve seconde.
Pairing-modus
Het Smart Lock kan met andere Bluetooth-apparaten verbonden worden.
Het cirkeltje van lampjes is ononderbroken aan.
Onderhoudsmodus
Het Smart Lock kan worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen of de software kan worden geactualiseerd.
Het bovenste deel van het cirkeltje van lampjes is ononderbroken aan.
De batterijen zijn bijna leeg
Plaats alsjeblieft nieuwe batterijen.
Ontgrendeld: het bovenste deel van het cirkeltje van lampjes knippert 3x per 5 seconden.
Vergrendeld: het bovenste deel van het cirkeltje van lampjes knippert 2x per 10 seconden.
Motorblokkade
Loop na of je Smart Lock wel correct gemonteerd is en of de deur soepel vergrendeld kan worden.
Het cirkeltje van lampjes knippert gelijkmatig gedurende 10 seconden na het vergrendelen. Daarna knippert het bovenste deel van de cirkel 3x per 15 seconden.
Niet gekalibreerd
Het Smart Lock is niet gekalibreerd. De status is verstoord vanwege externe invloeden. Gebruik de Nuki-app om het te kalibreren.
Het bovenste deel van het cirkeltje van lampjes knippert 6x per 15 seconden.