Nuki in andere Smart Home-systemen integreren

Smart Home-integratie

Zo kun je het elektronische deurslot van Nuki in je bestaande Smart Home-systeem integreren.

Open API

Nuki biedt open interfaces voor integratie in veel verschillende gebruiksconcepten.

Opgelet: De Bridge API wordt NIET ondersteund door de geïntegreerde wifi-module van de Smart Lock 3.0 Pro. Om gebruik te kunnen maken van de Bridge API, moet je je Smart Lock 3.0 Pro verbinden met de Nuki Bridge. Zo kun je dan gebruikmaken van alle ondersteunde geïntegreerde toepassingen.

Hier ervaar je meer over de open API van Nuki.

Apple HomeKit

Met uitzondering van de eerste generatie Smart Lock ondersteunen alle versies van de Nuki Smart Lock versies ook de Apple HomeKit.
Alles over het integreren van Apple Homekit.

Nuki Smart Lock Apple HomeKit