Online toegang via de Nuki Bridge

De Nuki Bridge brengt je apparaat online

Wanneer je je Nuki apparaat op afstand wilt kunnen bedienen, heb je de Nuki Bridge nodig.
De Nuki Bridge brengt je apparaat online en zorgt dat het op afstand beschikbaar is voor alle gebruikers met toegangsrechten.

bridge

De Bridge koppelen aan je Nuki apparaat

• Open de Nuki-app en ga naar het hoofdmenu (links bovenaan, drie gele balken).
  • Selecteer "Apparaten toevoegen" > "Bridge". De Nuki-app gidst je door de nodige stappen.
  • Ga naar de onderhoudsmodus om je Bridge te beheren: Doe de stekker van de Nuki Bridge in een stopcontact in de buurt van je Nuki apparaat (niet meer dan 5 m daarvandaan). De Nuki Bridge is nu automatisch in de onderhoudsmodus gegaan en is gereed om te worden ingesteld met de Nuki-app.
  • Selecteer het wifi-netwerk en voer het wachtwoord in. Als je gebruik wilt maken van de API, kun je die nu activeren.

Je kunt het gewenste Nuki apparaat aan de Bridge koppelen door te tikken op de plus (+). Het Nuki apparaat en de Nuki Bridge zijn nu gekoppeld en de installatie is voltooid.

Van nu af is je Smart Lock online beschikbaar, zodat je het op elk gewenst moment op afstand kunt beheren en bedienen. Meer lezen

Opgelet: De Smart Lock 3.0 Pro heeft een geïntegreerde wifi module. Daardoor kun je hem te allen tijde op afstand beheren. Je hebt er geen Nuki Bridge bij nodig.