Heb ik de Nuki Bridge ook nodig als ik mijn Smart Lock online wil beheren?

Er zijn verschillende manieren om je apparaat online te krijgen, dit is afhankelijk van je apparaat.

• Nuki Bridge
    Alle generaties van de Nuki Smart Lock zijn compatibel met de Nuki Bridge. De Nuki Bridge brengt je Smart Lock in je wifi-netwerk.
  • Geïntegreerde wifi-module
    De Smart Lock Pro heeft een geïntegreerde wifi-module. Je hebt geen andere accessoires nodig om je Smart Lock op afstand te bedienen.
  • Toegang op afstand via Thread
    De Smart Lock (4e generatie) ondersteunt Toegang op afstand via Thread. Met een geschikte Matter-hub die Thread ondersteunt, kun je je Smart Lock ook op afstand bedienen.

Lees meer over de verschillende manieren om je Nuki Smart Lock online te brengen.