Heb ik de Nuki Bridge ook nodig als ik mijn Smart Lock online wil beheren?

Activeer de ingebouwde wifi van je Smart Lock 3.0 Pro om online volledig toegang te hebben.
De Nuki Smart Lock 3.0 Pro heeft een geïntegreerde wifi module. Dat betekent dat je voor het bedienen op afstand niet langer een Nuki Bridge nodig hebt.
De ingebouwde wifi geeft je online volledig toegang tot je Smart Lock; je kunt die met gebruikmaking van je Nuki smartphone-apps altijd op afstand bedienen en beheren. Gebruik de app om terwijl je onderweg bent je deur te vergrendelen of te ontgrendelen, het vergrendelingslog te bekijken en toegangsrechten toe te wijzen.
Bediening op afstand is niet beperkt tot de Nuki-app; zo nodig kun je ook Nuki Web activeren om de Smart Lock via de browser te beheren.

Bediening op afstand is voor alle andere versies van de Nuki Smart Lock alleen mogelijk met de Nuki Bridge.