De online toegang via de ingebouwde wifi-module verbeteren

Hoe je de kwaliteit en stabiliteit van je verbinding kunt vergroten

Je Smart Lock 3.0 Pro is niet op afstand beschikbaar? Hier zijn enkele simpele stappen om de verbinding te verbeteren:

• Resetten van de bediening op afstand
    - Deactiveer in de Nuki-app de ingebouwde wifi-module van je Smart Lock 3.0 Pro. ("Functies en configuratie" > "Ingebouwde wifi").
    - Herstart je smartphone.
    - Schakel in de Nuki-app de ingebouwde wifi weer in.
  • Controleer de wifi-verbinding
    Kijk of je Smart Lock 3.0 Pro een goede wifi-verbinding naar je router heeft. Maak zo nodig de afstand tussen je router en je Smart Lock kleiner, om de sterkte van het wifi-signaal te vergroten.
  • De apparaten hererstarten
    - Verwijder de Power Pack uit uw Smart Lock 3.0 Pro en plaats het Power Pack terug in het Smart Lock.
    - Koppel je wifi-router apparaat even van de stroomtoevoer af.
    Door de stroomtoevoer te onderbreken, worden je apparaten gedwongen tot een herstart.
  • Je apparaten bijwerken
    Kijk of je wel de meest recente versie van de firmware op je Nuki-apparaten hebt geïnstalleerd. Gebruik ook de nieuwste versie van de Nuki-app.

Opgelet:Je kunt de kwaliteit van de verbinding ook controleren bij "Instellingen" > "Verbindingsstatus". Meer lezen