Montagebenodigdheden voor de Keypad 2.0

Nuki-oplossingen voor slimme toegang

De nieuwe Keypad 2.0 kan met de volgende Nuki-oplossingen voor slimme toegang worden gebruikt:

• Nuki Smart Lock 3.0
  • Nuki Smart Lock 3.0 Pro
  • Nuki Smart Lock 2.0
  • Nuki Opener

De eerste generatie Smart Lock wordt niet door de Keypad 2.0 ondersteund.

Firmware

Om alle functies van je Keypad 2.0 te kunnen gebruiken, moet de firmware van je Nuki-apparaat actueel zijn. Je kunt hier lezen hoe dat werkt.

Eén Keypad voor één Nuki-apparaat

Houd er rekening mee dat je Keypad maar aan één Smart Lock (Opener of Smart Door) tegelijk kan worden gekoppeld. Er kunnen ook niet meerdere Keypads met dezelfde Smart Lock verbonden zijn. As je je Smart Lock aan een nieuwe Keypad koppelt, wordt de verbinding met je eerder gebruikte Keypad verbroken. Dit gebeurt automatisch als je de nieuwe Keypad met je Smart Lock verbindt. Lees hier meer.