Hoe controleer ik of mijn intercom compatibel is met de Nuki Opener?

De Nuki Opener maakt van je bestaande intercom een smart door Opener

Ontdek in twee stappen of jouw intercominstallatie gereed is voor een upgrade en of de Nuki Opener bij jou kan worden gemonteerd. Via de volgende link kun je het merk en het type van je intercom selecteren: De compatibiliteit van Nuki Opener checken

De Nuki Opener maakt van je bestaande intercom een smart door Opener. Deze is speciaal ontworpen om zelf thuis te kunnen installeren. Ontbreekt het je aan tijd om je Nuki Opener nu meteen te installeren en te configureren? Of wil je liever dat een vakman de Nuki Opener op je intercom aansluit? Laat het monteren en instellen van Nuki over aan vakmensen.
Informeer nu.