Ik kan de voordeur pas openen nadat de deurbel is ingedrukt. Kan ik de Nuki Opener toch gebruiken?

Gebruik “Ring to Open” om je voordeur met de Nuki-app te bedienen

Bij sommige intercomsystemen gaat de deur alleen open als er eerst op de bel is gedrukt. Als jij een intercomsysteem hebt dat eerst geactiveerd moet worden (bijvoorbeeld door op de bel te drukken) voordat de deur open kan, moet je daar bij het configureren van de Opener ook rekening mee houden.

De Nuki-app begeleidt je tijdens de configuratie van je intercom en houd rekening met deze speciale functie. Nadat je de Nuki Opener hebt geconfigureerd, kan alleen "Ring to Open" worden geactiveerd.
De deur direct vanuit de Nuki-app openen is dan dus niet mogelijk.

Opgelet: Houd er rekening mee dat je bij het configureren nog iemand nodig hebt om je te helpen.