Update van firmware voor je Keypad

De Nuki-app zal het je laten weten zodra er een nieuwe firmware voor beschikbaar is

Controleer of er een nieuwe firmware-versie beschikbaar is voor je Keypad. Hiervoor tik je in de Nuki-app op het Nuki-apparaat dat is verbonden met de Keypad en open je de instellingen van het apparaat. Selecteer nu "Toegangsrechten” > "Keypad” en open de instellingen van je Keypad.

Tik op "Firmware-update" om te checken of er een nieuwe versie is. Om de firmware-update uit te voeren, volg je gewoon de aanwijzingen in de Nuki-app.

Opgelet: Voor een update van de firmware moet je zorgen dat je binnen het Bluetooth-bereik van je Keypad bent.