Het Keypad resetten

Je kunt je Keypad terugzetten naar de fabrieksinstellingen met behulp van de Nuki-app.

Hierbij worden alle gegevens onherroepelijk verwijderd. Na het resetten kan je het Keypad opnieuw instellen.

Er zijn twee manieren om het Keypad naar de fabrieksinstellingen terug te zetten:

1) Via de Keypad-instellingen
Voor het resetten van je Keypad via de instellingen tik je in de Nuki-app op het Nuki-apparaat dat gekoppeld is met de Keypad en opent de instellingen. Selecteer vervolgens "Toegangsrechten” > "Keypad” en open nu de Keypad-instellingen. Hier vind je het item "Keypad opnieuw instellen". De Nuki-app zal je door de nodige stappen gidsen.

2) Via het hulpmenu
Je kunt je Keypad ook resetten via het hulpmenu. Open hiervoor het menu van de Nuki-app en tik op "Hulp". Selecteer vervolgens "Fabrieksinstellingen Keypad herstellen" en volg de instructies in de Nuki-app.