Kan ik de partnerintegraties of Short Rental API ook zonder Nuki Smart Hosting gebruiken?

Onze partnerintegraties zijn alleen beschikbaar voor onze Smart Hosting Services.

Je kunt je Nuki-apparaten, zoals je Smart Lock, Opener of Keypad, altijd voor je accommodaties gebruiken, zelfs als je geen abonnement op Nuki Smart Hosting wilt. Je kunt nog steeds de Nuki App of Nuki Web gebruiken om toegang tot je accommodaties te beheren. Onze partnerintegraties voor Airbnb, Smoobu, BookingSync, Guesty, eviivo en Octorate zijn echter alleen beschikbaar voor onze Smart Hosting Services. Als je de automatiseringsopties wilt gebruiken, moet je dus een abonnement op Nuki Smart Hosting nemen.