Toegangsbeheer zonder Smart Hosting

Je kunt steeds de Nuki App of Nuki Web gebruiken om toegang tot je accommodaties te beheren.

Je kunt je Nuki-apparaten, zoals je Smart Lock, Opener of Keypad, altijd voor je accommodaties gebruiken, zelfs als je geen abonnement op Nuki Smart Hosting wilt. Je kunt nog steeds de Nuki App of Nuki Web gebruiken om toegang tot je accommodaties te beheren. Onze partnerintegraties voor Airbnb, Smoobu, BookingSync, Guesty, eviivo en Octorate zijn echter alleen beschikbaar voor onze Smart Hosting Services. Als je de automatiseringsopties wilt gebruiken, moet je dus een abonnement op Nuki Smart Hosting nemen.

Smart Hosting heeft meerwaarde

Met Nuki Smart Hosting kun je niet alleen partnerintegraties en de Short Rental API gebruiken, het heeft nog meer voordelen:

• Extra lange garantie tot drie jaar na de activeringsdatum van het Nuki-apparaat
  • Producten direct vervangen
  • Premium Support: Je aanvragen worden tijdens kantooruren binnen drie uur met prioriteit afgehandeld.
  • 15 % korting op Nuki-accessoires
  • Extra lange gegevensopslag: Afhankelijk van je Smart Hosting Service-pakket worden je gegevens tot twaalf maanden bewaard.

Hier kun je meer informatie over Smart Hosting vinden.