Beheer, wijzig en annuleer je Smart Hosting Services

Beheer je Nuki Smart Hosting in je Nuki account.

Je kunt je Smart Hosting Services op elk moment in het gedeelte “Mijn diensten” van je Nuki-account beheren, wijzigen of annuleren.

1. Je account wordt beschermd met je persoonlijke inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord). Meld je hier aan: Mijn Account
  2. Ga naar het gedeelte “Mijn diensten” en selecteer de optie “Mijn Smart Hosting”.
    Verwaltung-Aenderung-Kuendigung_My-Services
  3. Selecteer het Nuki-apparaat dat verbonden is met het Smart Hosting Service-pakket dat je wilt beheren.
  4. Je kunt alle beschikbare opties vinden in het gedeelte “Handelingen”.

Je kunt je Nuki Smart Hosting-pakket op elk moment annuleren. De diensten blijven voor je beschikbaar tot het einde van de gekozen factuurperiode.