Keypad 2 batterijen

Minimaal batterijverbruik en maximale betrouwbaarheid

De Nuki Keypad 2 werkt op 4 AAA batterijen die met je Nuki-pakket wordt meegeleverd.

Het batterijverbruik van de Nuki Keypad 2 is bijzonder laag. De meegeleverde batterijen gaan gemiddeld 12-18 maanden mee.
De Nuki-app informeert je over het batterijniveau van je Keypad. Tik voor het controleren hiervan op de Smart Lock die is verbonden met de Keypad en open de instellingen. Selecteer vervolgens "Toegangsrechten" > "Keypad" > "Instellingen".

Wanneer de laadtoestand van de batterijen onder de 20% komt, zal de Nuki-app je eraan herinneren dat je de batterijen van de Keypad moet vervangen.

Batterijen vervangen

1:

Voor het vervangen van de batterijen van de Nuki Keypad 2 verwijder je de Keypad van de montageplaat. Hiertoe schuif je de Keypad 2 omhoog en trek je vervolgens de behuizing naar voren.

Batterie 1

2:

Onderaan de achterkant van de Keypad 2 bevindt zich de vergrendeling van het batterijcompartiment. Plaats je vinger erop en trek het deksel naar je toe.

Batterie 2a

3:

Schuif het deksel nu gewoon met je vinger omlaag om het batterijvak te openen.

Batterie 2

4:

Verwijder nu de oude batterijen en vervang ze door nieuwe, waarbij je ervoor moet zorgen dat je de polariteit aanhoudt die op het batterijcompartiment is aangegeven. Plaats de 4 AAA-batterijen met de plus-kant naar boven. De juiste richting is ook te zien op de achterkant van de Keypad.

Batterie 3

De Keypad 2 is ook beschikbaar in een Pro-variant.

De Keypad 2 Pro is ontworpen voor een naadloze installatie in een muur of deur. De rechtstreekse voeding zorgt voor extra gemak. De installatie daarvan vereist zaagwerk en het aanleggen van bedrading. Nuki raad aan om de installatie door een deskundige te laten uitvoeren.
Hier kun je Nuki-partners vinden die je deskundig advies kunnen geven.