Het Keypad (Versie 1) in de wand schroeven

De Nuki Keypad is ontworpen om zelf te monteren.

Je kunt de Nuki Keypad buiten je voordeur monteren door hem op het deurkozijn te lijmen.
De Keypad van de eerste generatie (versie 1) kan in plaats daarvan ook aan de buitenkant van je voordeur aan de muur worden geschroefd.

1. Open de behuizing van het Nuki-Keypad door te drukken op de onderkant van het Keypad en het vervolgens van de achterplaat af te trekken.
  2. Gebruik het meegeleverde montagemateriaal om de achterplaat van het Nuki Keypad aan de huismuur te monteren. Schroef hierbij eenvoudigweg door de siliconen afdekkingen bij de twee gaten heen; deze dichten het Keypad af zodat er geen water in de behuizing kan binnendringen.
  3. Bevestig vervolgens de behuizing van het Keypad aan de achterplaat, zodat de buitenste siliconen laag alle randen goed afdicht.
  4. Open de Nuki-app op je smartphone en stel je Nuki Keypad in. Open hiervoor het menu van de Nuki-app en kies “Mijn apparaten beheren” > "Keypad". De Nuki App begeleidt je bij het instellen van je Nuki Keypad.